Der er en bog i dig!

Du ved, du har den dygtighed, viden og evne til at skrive en bog. Men hvad holder dig fra at skrive er problemet med udgive den. Du har ikke en direkte linje på redaktionen af nogle af de største forlag i landet og du helt sikkert råd til ikke at få afvist flere gange af disse forlag. Hvis dette er dit dilemma, så er måske det tid til at overveje selvstændig udgivelse.

Men hvad selv-udgivelse? Self-publishing dybest set gør det muligt for forfatteren at være i kontrol over hele kreative og salg processen med sin bog. Selv-udgivelse er en af de hurtigst voksende bog udgivelse metode i forlagsbranchen. Hvis du er en selvstændig offentliggjort forfatter du betale de fulde omkostninger ved at producere din bog og er ansvarlig for markedsføring og distribution. Det betyder, at alle subsidiær rettigheder, copyright, alle færdige kopier og alle penge modtaget fra bogsalg er udelukkende dit.

Udskrivning af bogen er blot en lille del af udgive din bog. Sælger det er den vigtigste faktor. Der er hundredvis af printere derude, der er villige til at udskrive din bog. Men du skal være omhyggelige med at vælge den rigtige én eller det kan koste dig tusindvis af dollars i salg.

Fortjeneste kan ikke altid være årsagen til, at skrive en bog. Din book kan designet og skabt for at udfylde særlige behov af en virksomhed, organisation eller din familie eller det kan være konstrueret til at udforske din egen interesse. Som traditionelle forlag foretrækker bøger, som vil interessere massemarkedet, vil de ikke normalt acceptere en bog beregnet til en lille målgruppe. Således, selvstændig udgivelse kan være rigtigt for dig.

Nogle af grundene til, at folk selv offentliggør deres arbejde er på grund af tid, kontrol, profit, arv og lokalitet grunde. Fordi en bog er en afspejling af forfatteren, giver Self-publicering dig det sidste ord på retningen af dit arbejde. Alle beslutninger er helt jeres og overdrages ikke til tredjemand, der har interesser anderledes end din egen. Derudover som en selvstændig udgiver du ejer alle rettigheder til din bog. Hvis du bruger en traditionel forlag, vil de ejer alle rettigheder. Således, hvis de mister interessen for din bog vil du ikke kunne udskrive flere kopier, medmindre du køber dine rettigheder tilbage. Hvad mere er udgive folk ikke kun deres bøger for at tjene penge. De offentliggør for at dele hvad de har lært eller efterlade en arv.

Som en forfatter ønsker du ikke din dyrebare bøger at ende op i noget støvede garage. Så hvis du tror selv-udgivelse er rigtige for dig så er det tid at begynde at flytte og polering dine sider for at få dem snapped op hurtigst muligt.

10 thoughts on “Der er en bog i dig!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *