Første til at opfinde vs første patent

Første til at opfinde vs første patent

Indledning:

I denne artikel vil jeg gerne præcisere forskellen mellem to meget vigtige Patent regler – først til at opfinde og første patent. Forståelse af disse regler er yderst vigtigt og hver novice opfinder bør vide forskellen mellem dem.

Første til at opfinde regel

Først at opfinde reglen hedder, forener stater Patentmyndighed (USPTO) vil give patent på en opfindelse til en opfinder, der først opfandt produktet. Bemærk ordet ‘først’ – og dette er afgørende, fordi den oprindelige opfinder ikke kan være den første, der sendte sin opfindelse til Patent-og Varemærkestyrelsen! Første til at opfinde-reglen bliver overholdt i Canada og USA, hjælper til at bestemme hvem der er den retmæssige ejer af en opfindelse og belønner en opfinder med ordentlig patent.

Første Patent regel

Første tilskud Patent regel, på den anden side patent til folk der indsendt Patent papirarbejde først! Reglen er anerkendt af de fleste europæiske lande og er ikke meget venlige til en opfinder, fordi den første person til at udgive en opfindelse ikke kan være en oprindelige opfinder! For det første Patent regel tilskynder folk til at ‘låne’ ideer fra andre og belønner dem med nye og skinnende patenter.

Hvad kan man sende som et bevis på, at han er den oprindelige og retmæssige ejer af patentet? To fremragende valg er foreløbig patentansøgning og opfinder Journal.

Foreløbig patentansøgning

Foreløbig patentansøgning kan være den eneste kilde til bevis at du er den oprindelige opfinder og ret til at drage nytte af patentet. Det er meget muligt, at siden den tid, du har indsendt din foreløbig patentansøgning, en anden fyldt ud papirarbejde for regelmæssig patent. Det eneste, der kan underbygge din påstand at du er den retmæssige ejer af opfindelsen er din foreløbig patentansøgning. Et notat af forsigtighed – midlertidig anvendelse er godt for kun et år og kan fornyes. I virkeligheden, var disse programmer beregnet til at være midlertidig løsning, indtil opfinderen sender regelmæssige Patent ansøgning papirarbejde.

Opfinder Journal

Opfinder noter eller Journal er en anden populær metode til at holde fortegnelser vedrørende tid-line af din opfindelse. I din journal skal du skrive ned hver vigtig dato relateret til din opfindelse med detaljeret forklaring af din opfindelse. Være så detaljeret som muligt, fordi kladden kan være den eneste bevis at du er den oprindelige ejer af en opfindelse. Det er en god idé til dato hver side og omfatter diagrammer og grafer, der er relevante for din opfindelse. Spørg dine venner til at læse din Journal (dine venner ikke kan være så teknisk som du er, så vær tålmodig og forklare din opfindelse til dem i almindeligt sprog opholder sig væk fra tekniske jargon). Spørg dine venner til dato og tilmelde dine noter – igen, dine venner er din vidner og Patent-og Varemærkestyrelsen vil overveje dem.

Resumé

Som man kan se, USA og Canada bliver først til at opfinde regel og beskytter oprindelige ejere af opfindelsen. Opfinder Journal og USPTO offentliggørelse dokumenter er to gode metoder til at dokumentere din opfindelse og tjene som et springbræt mod indgivelse patentansøgning.

Hvis du er interessante i at læse mere, kan du besøge < en="" target="_new" href="ideajets hjemmeside, der er dedikeret til at bringe kvalitetsoplysninger til opfindere over hele kloden! robert p. stewart < en target = " _new"="" href="www.ideajets.comideajets - ideajets støtte en=" "="" target="_new" href="IdeaJets hjemmeside, der er dedikeret til at bringe kvalitetsoplysninger til opfindere over hele kloden! Robert P. Stewart < en target = " _new"="" href="">

8 thoughts on “Første til at opfinde vs første patent”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *