Forbereder Dit Hjem Til Toddler Sikkerhed

I 1939 tog Moses alle de ejendomme langs nordkysten af Jamaica Bay for hans nyeste motorvej. Da Moses byggede sit Kyst Parkway, stedet for den tidligere resort and amusement park stadig eksisterede, og der var stadig interesse i at få det igen. Kyst Parkway ville være en del af Bælte Parkway, og ville køre langs Brooklyn ‘ s Sydlige bred fra Indsnævrer op for at Idlewild Airport ( nu JFK Airport ). Nu har du oplysninger, er du nødt til at vælge den rigtige bordplade materiale til dine specifikke behov. LOL nu ved du, hvorfor denne sag, gjorde mig så vred!

De er sjove at kigge på, en fornøjelse at spille, og før du ved af det timer kan blive brugt i en butik og dagen er op. Men selv hvis du har installeret dem selv, plader kan være pebret. Det varmer vores hjerte at være i stand til at give hende de ting, vi kunne ikke have drømt om, da vi var kun de fattige børn, der vokser op, og vi har så meget stolthed og føler mig så dygtig at vende dette gamle hus, i vores hjem. Mens Starlight Park var ikke længere en forlystelsespark, Moses gjorde ikke ønsker at give de 27 hektar stor park, en chance for at bringe alle forlystelser tilbage.

Ulmer Park blev bygget i Bad Strand omkring en blok Syd for Lafayette High School. Moses har også sørget for, parkway kørte gennem Bergan Beach resort. Forlystelsesparken blev tilføjet i 1896. Bergan Stranden lige netop afholdt sin egen mod Coney Island, men i 1907 havde mere konkurrence fra Golden City resort. Den udvej var blevet solgt til udviklere i 1925, og blandt de ting, de ønskede at gøre, var at genåbne forlystelsespark. Stadig, der var et par tidlige forsøg på at bygge uden for sikkerheden af et etableret underholdning zone. Der vil være en forlystelsespark midt, mens resten var til at være den typiske pavilloner, du ville forvente i en Verden Fair. Starlight Parken blev tænkt som en slags World Fair redegørelse.