I ros af hele livsforsikring

Hele livsforsikring kan selvom det ikke er den billigste livsforsikringspolicen du kan købe stadig opfylde behov for nogle. Hvorfor nogle mennesker har sådan en aversion mod denne politik, jeg vil aldrig forstå. Sigt forsikring er også god forsikring og kan passe ind i flere situationer end hele livet på grund af de lave omkostninger. Flere mennesker har råd til det. Begge typer af livsforsikring tjene samme formål, men når du køber hele liv forsikring får du nogle ekstra fordele at sigt livsforsikring ikke giver. Lad os tage et kig på hele livsforsikring politik, og det er fordele.
Niveau Premium
Hele livsforsikring har en fast plan præmie, som aldrig stiger til så længe du ejer politikken. Når du betale en præmie for hele livet en del går til at betale for den død fordelen og en del er anvendt til kontanter værdier. I de første år er en del af præmien også anvendes til administrative omkostninger.
Død fordel
Ligesom andre livsforsikringspolicen har hele livsforsikring en garanteret død udbytte, der kan betales enten i et engangsbeløb eller i form af en månedlig indkomst. Denne død fordel betales som regel fri for føderale indkomstskatter. Der er flere indkomst muligheder herunder en levetid indkomst, en indkomst for en fast forudbestemt periode og en indkomst for et fast beløb. Forsikringen kan også holde hovedforpligtet og bare betale renter. Hovedforpligtet er betalt på forlangende.
Kontant værdier
Hele livsforsikringspolicen indeholder en garanteret kontantværdi, der akkumuleres skat udskudt. Hvis du nogensinde har brug for kontanter kan du låne fra din kontantværdi. Du behøver ikke at fortælle forsikringsselskab hvorfor du ønsker penge og du tilbagebetale pengene på din bekvemmelighed.
Udbytte
Kontant værdier tjene udbytte, som afhænger af virksomhedens resultater. disse udbytter er ikke garanteret. De kan tages i kontant, kan stå for at samle interesse, kan bruge til at reducere præmier eller de kan bruges til at købe betalt op tilføjelser. Indbetalt tilføjelser på en hele livsforsikring er en fuldt ud betalt op hele livet politik. Disse tilføjelser er indbetalt kontant værdierne og også tjene udbytte.
Der er mange ryttere du kan føje til dit hele liv forsikringspolice. De to vigtigste ryttere er ophævelse af premium fordel og utilsigtet død fordel rider også kendt som kvinden uden samvittighed rytteren.
Ophævelse af Premium.
Hvis forsikret skal blive deaktiveret, vil helst efter seks måneder af handicap livsforsikringsselskabets træde og betaler præmierne, selv hvis handicap varer for levetiden af forsikret.
Utilsigtet Death fordel
Hvis den forsikrede skal dø i en ulykke, for eksempel en bilulykke, vil liv forsikringsselskab betale to gange død fordel. Hvis du har en politik for $100.000, og du har utilsigtet død fordel rytter, vil forsikringsselskabet betale $200.000 til din modtager.
De ovennævnte fordele kan være værd de ekstra præmie du betaler for en hele livsforsikring.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *