Nye “godbidder” på Google

Søgning gigant, Google.dk, for nylig udvidet deres rækkevidde endnu en gang ved at tilbyde nye og udvidede tjenester går langt videre end blot søge på internettet for relevante oplysninger.
Hoppe på en voksende vognen allerede gået med millioner af aktive brugere, tilbyder Google nu sine egne SMS søgetjeneste for at give mobilbrugere adgang til deres database.
Google også udgivet “Desktop 2,” en personlig information manager, der findes på skrivebordet for at organisere alt fra RSS-feeds og aktiekurser, fotos og vejret.
Tag ikke fejl, men Google synes at besidder en uhyggelig evne til at gøre ting, nyttigt og “cool”, disse seneste tilbud repræsenterer Google ejerkrav ud område på skrivebordet mod rivaler, Microsoft og Yahoo!
** Google udvider skrivebordet **
Oprindeligt, Google Desktop programmet simpelthen organiseret filer, e-mails og web-søgninger på ét sted.
Når du så ud fra en bestemt fil eller et emne på dit system, returneres relevante resultater fra filer på harddisken, e-mail korrespondance, og de seneste web ransage historie.
Den nye version af Google Desktop udvider markant over den oprindelige version af herunder et væld af nye tjenester designet til at skabe din egen “personlige oplysninger manager” på din computers skrivebord.
Sandsynligvis er den mest iøjnefaldende ændring “Indholdsoversigten,” hvilket gør en betydelig ny tilføjelse til værktøjet.
Indholdsoversigten giver dig øjeblikkelig adgang ikke blot til information på din harddisk, men til specialiserede online oplysninger baseret på dine præferencer og tv-vaner.
Indholdsoversigten indeholder også en RSS reader, hvilket gør det ekstremt nemt for selv nybegyndere at abonnere og læse nyhedsfeeds fra internettet.
Mange tror, denne ene funktion af en simple rss reader er en direkte skridt hen til fange den almindelige forbruger, før Microsoft kan lancere deres Longhorn browser (som vil indeholde en RSS-læser).
Andre tilføjelser omfatter en nyheder ticker, realtid aktiekurser, Fotofremviser, quick-find funktion med evnen til at starte programmer ved blot at skrive et par bogstaver og en notesblok.
Google opgraderet absolut denne tidligere begrænset program til at skabe en meget handy personlige arrangør til computerens skrivebord. Log på for at hente en gratis kopi.
** Google går Mobile **
Hvis du falder i over-30 aldersgruppen, vidste du sikkert ikke at “SMS” står for “Short Message Service.”
Endnu består SMS en af de hurtigst voksende områder i al kommunikation på planeten.
Millioner af mennesker bruger SMS på deres mobiltelefoner til at kommunikere samt indsamle oplysninger.
Log på til at opdage, hvordan Google kan nu hjælpe dig med at få oplysninger gennem telefonen celle hurtigt og gratis.
Få alt fra kørselsvejledning, lokale virksomhedsfortegnelser og biograftider til lokale vejrforhold, ordbog definitioner og endda produktpriser.
Forestil dig at gå ind i en butik, spotte en vare du vil købe, og før du køber det vide nøjagtigt, hvor meget du kan snag det for online.
Forestil dig selv i en ukendt by og få kørselsvejledning til den lokale Walmart. Google driver også en ny Startside bare for mobile brugere på
Watch for dette område af online-tjenester til at udvide massivt i den nærmeste fremtid.
Copyright 2005 Jim Edwards

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *