Måder at snyde spamfiltre

Spam-filtre eller spam-blokkere eller spam eliminators har ét formål, og det er at blokere, forbyde, slette uønskede, uopfordrede kommercielle e-mails og forhindre dem i at trænge ind din indbakke. Deres intentioner er gode, da e-mail er beregnet for personlig kommunikation, men ofte misbrugt af internet marketingfolk og tilmelde sig nyhedsbreve. Spam-filtre er imidlertid misforstået lille værktøj for de er kun software, der hjælper og ikke til efterspørgslen fra sin ejer eller aldrig at diktere sin ejer hvad er spam eller ej. Vores skyld er dovenskab i måde, som vi alle har uddelegeret opgaven med at vælge hvad og hvad man ikke skal læse i vores indbakke til en software.
Spam-filtre arbejde på forskellige måder, men et fælles princip er at de isolere spam fra ikke ved hjælp af mønstre eller ord eller nøgleord fundet på dine e-mail-meddelelser. Det gør de meget hurtigt ofte lyn hastighed og vi kan sige, at de allerede har “læst” vores e-mails først før vi har nogensinde læst den. Nogle vil gå ind i omfang, at det faktisk scanner e-mail og læser det for nogle spam er mascarading som en personlig e-mail ikke men. De er virkelige hensigt er ot sælge dig.
Så vil denne lille såkaldte “intelligent software” gøre deres “ting” og sætte meddelelser direkte til din spam boks/mappe eller selv ringest slette den, før du kan endda indstille dine øjne på det. En af mine kolleger besluttede ikke at modtage email fra mig, fordi min e-mail ender på spam-mappen. Hvordan grusom? Et venskab ødelagt bare fordi folk forhindrede deres hjerne til at tænke og sidet med spam-filter. Spam-filtre kan ikke give dig freebies, fordi det hader ordet.
En person eller programmør feeds det er ord som: gratis, penge, penge, mulighed for, ven, $, investeringer og mange flere at være filtreret eller scorede. En bestemt score blev tildelt et ord nævnt ovenfor, og jo mere ord er nævnt i en e-postbesked mere din e-mail betragtes som en spam. Så den højeste hjørnespark gå lige til papirkurven.
Ingen person eller software kan fortælle mig, hvad er spam eller ej for jeg ikke har forhindret ved brug af min hjerne. Husk at sige “en anden mands trash er en anden mands skat.”, så det er med spam. “En anden mands spam er en anden mands lejlighed.
Så hvordan kan du vildlede denne spamfiltre og få dit budskab ud til din ønskede modtager.
1. begrænse eller om muligt ikke bruger ordene: “gratis, penge, penge, lejlighed, for en mere notering af disse scorede ord, prøv at sende en besked til dig selv ved hjælp af enten yahoo eller hotmail-konto, når det kommer lige til skraldespanden, chancerne er du har de forbudte ord.
2. taler i et fremmed sprog, måske, dit eget modersmål vil gøre. Størstedelen af spam filtre er programmeret i engelsk men pas på derude er allerede flersprogede spamfiltre derude.
3. arbejde på dine formuleringer, gøre det kort. Send en testbesked til din yahoo eller hotmail-konto, hvis det bliver til indbakken, så du kan sende denne e-mail, hvis ikke prøve omformulering din besked. Prøv min spam tester her: eller her
4. Indsæt symbol eller ekstra brev i det filtrerede ord, for eksempel i stedet for at sige “gratis” sige det som: “gratis”, “gratis”, “F * r * e * e *”. Jeg tror, du får point. Din besked vises kodet bringer os tilbage til den militære tidsalder hvor kun militær kan bruge internettet.
5. må ikke sende en mail på alle, på den måde det ikke vil blive filtreret. Prøv faxmaskiner. Bruger forum, blogs, rss, i.m. (instant messenger) eller skrivebordsadvarsler.
6. Brug tilfældigt genereret ord så du modtager vil tror, du er skør og så han/hun vil flytte din besked til hans/hendes Papirkurv.
7. Brug en hjemmeside og skrive din besked der. E-mail-modtageren blot url eller web adressen og lad ham/hende Klik på det, chancerne er, han/hun ikke vil klikke tænker, at webadressen er en virus eller en trojansk.
8. forkorte dit ord som dem sendt på SMS (korte messaging system) eller i telegrammer eller ligesom i morse koder.
9. Drej dine meddelelser i et grafikobjekt, enten en .jpg eller .gif vil gøre. Skrive på et stykke papir og scanne det eller bruge grafik redigeringssoftware og skrive din hele besked der og gemme det som .jpg eller .gif og send det som vedhæftede filer i en e-mail.
OK, vil jeg stoppe der før jeg bliver et grin. Nu for en meget effektiv metode til kommunikation, bruge skrivebordsadvarsler, hvad er skrivebordsadvarsler? Kender dem og downloade 1 eller to af dem her:

28 thoughts on “Måder at snyde spamfiltre”

  1. 우리카지노

    I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *