Overvejer du at tage på interrail til sommer?

I en tid hvor klimadebatten stadig fylder mere og mere både i medierne og i de private hjem, har interrail fået en helt ny rolle. I de seneste år er denne populære rejsetype vendt tilbage efter nogle års pause, og alt tyder på, at den i hvert fald bliver her lidt endnu. Interrail er for dig, der er nysgerrig på verden. Du er eventyrlysten og drømmer dig væk til nye, ukendte steder, som du kan udforske. Uanset om du rejser alene, med familien eller en gruppe venner, kan du få en fantastisk oplevelse på en interrailtur gennem Europa. Få et godt tilbud på et samlelån her.

Fordele ved interrail

Der er mange fordele ved at vælge interrail:

  • Spontanitet. Du får mulighed for at dyrke din spontanitet, da du i princippet ikke behøver at planlægge det helt store forud for din rejse. Pak en rygsæk, mød op på stationen og tag det første tog der kommer! Så er du godt på vej ud i det ukendte.
  • Frihed. På interrail har du den ultimative frihed. Du kan stå af hvor du har lyst og tage enkelte overnatninger i de byer, du finder interessante på din rute. Samtidig kan du hele tiden ændre og justere din rute.
  • Smukke udsigter. En togtur igennem Europa kan ikke sammenlignes med en DSB-tur til Fredericia. De europæiske togbaner byder på smukke udsigter over naturlandskaber af enhver karakter. I modsætning til en flyvetur, hvor du kun kan se skyer, kan du i et tog mærke hvordan landskabet forandrer sig.
  • Fantastisk transportmiddel. Interrail er en perfekt løsning til dig, der lider af køresyge eller flyskræk. Du slipper for begge dele, når du vælger tog.
  • Socialt netværk. Mød andre rejsende, få nye perspektiver på tilværelsen og hør deres historier fra verden. Du får hurtigt nye bekendte, og derfor vælger mange at rejse alene – det er ikke et problem, hvis du er god til at møde nye mennesker.

Inden du køber billet

Der er nogle ting, du skal tage stilling til, før du køber din endelige billet.

  • Hvor lang tid regner du med at være afsted? Din billet skal have en gyldighedsperiode, derfor skal du på forhånd afklare, hvor lang tid du planlægger at være væk.
  • Hvilke og hvor mange lande vil du rejse igennem? Du kan købe billetter til forskellige dele af Europa eller til hele Europa, hvis du planlægger en længere rejse.